Neem contact op

Beste relatie,

Met ingang van 1 oktober 2019 verhuist de salon van onze Amsterdamse vestiging aan de Admiraal de Ruijterweg 333 naar de Lijsterstraat 2 in Badhoevedorp.

Een fantastische start van mijn bedrijf in Amsterdam en uitbreiding met een vestiging in Badhoevedorp hebben geleid tot een geweldige klantenkring.

Vanuit de ambitie om u de kwaliteit te blijven leveren waaraan u gewend bent, zullen wij onze werkzaamheden vanuit de Amsterdamse vestiging voortzetten in onze professionele beautysalon in Badhoevedorp.

Als team willen wij u de verscheidenheid in behandelingen en steeds verdergaande ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering op het hoogste niveau aan kunnen blijven bieden.

Onze salon aan de Lijsterstraat 2 in Badhoevedorp is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wij zien u vanaf 1 oktober a.s.graag in onze salon in Badhoevedorp!

Met vriendelijke groet,

Roya Zare

Beautysalon Roya Badhoevedorp

Lijsterstraat 2
1171 TL Badhoevedorp
T 020 – 751 66 41

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 -18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur

Gelieve tijdig (24 uur vantevoren) uw afspraak af te zeggen als u bent verhinderd. Indien de afspraak niet op tijd wordt afgezegd, dan zijn weij genoodzaakt de volledige kosten bij u in rekening te brengen.

De kosten voor een behandeling dienen direct te worden voldaan. Cash of via mobiel betalen. Achteraf betalen is niet mogelijk.