ROYA

Beautysalon Behandelingen

Roya staat, samen met een gespecialiseerd team, vanuit haar ruimtelijk en licht ingerichte beautysalon in Badhoevedorp graag voor jou klaar. Roya is gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau. Een succesvolle, professionele beautysalon gespecialiseerd in o.a.:

  • Epileren en verven van wenkbrauwen;
  • Eyebrow threading;
  • Epileren;
  • Diverse gezichtsbehandelingen:
  • Acne behandeling;
  • Biopeeling;
  • Micro dermabrasie;
  • Medisch pedicure.

Voorafgaand aan een behandeling vindt een intakegesprek plaats. In overleg wordt besloten welke professionele behandeling – met de daarbij passende producten – wordt gestart.

ROYA

Wenkbrauwen

Threading

Wenkbrauw make-over door middel van threading. Threading is een vorm van ontharen door middel van twee gedraaide touwtjes. Deze ontharingsmethode wordt vooral gebruikt om de wenkbrauwen nauwkeurig en mooi in model te brengen.

Epileren
Door haren te epileren, hou je bijna vier weken lang een gladde huid. Bovendien groeit het haar daarna fijner en dunner terug.

ROYA

Gezichtsbehandelingen

Voor het intensiever reinigen, herstellen en verbeteren van de huidconditie, kun je kiezen uit één van de gezichtsbehandelingen. Voor de behandeling wordt gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe deze zo goed en snel mogelijk kunnen verbeteren.

Acne behandeling
Verantwoorde acnebehandelingen voor een direct zichtbare verbetering!
Puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens door acne? Roya zorgt voor zichtbare verbetering door middel van professionele acnebehandeling. Afhankelijk van het type acne en de klachten wordt een doelgerichte acnebehandeling opgesteld.

Biopeeling
Bio peeling wordt ook wel de chinese kruidenpeeling genoemd. Het is een effectieve behandeling van acne huid, onzuivere huid, gevoelige/dunne huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels en verslapte huid. Biopeeling is preventief verjongend. De behandeling bestaat uit reiniging en verwijderen van onzuiverheden.

Micro dermabrasie
Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen verwijderd worden. Je kunt het vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe jonge cellen. Het eerste effect is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend!

Harsen
Het verwijderen van ongewenste haren van het gezicht of het lichaam door middel van een warme kleverige substantie die met een spatel (harde wax) of met een roller (zachte wax) op de huid wordt aangebracht en daarna wordt verwijderd met de hand of met speciale strips. Je bent hierdoor wekenlang verzekerd van een gladde huid. Na meerdere behandelingen is het resultaat, dat de haargroei trager wordt en de hoeveelheid haartjes afneemt.