ROYA

Beautysalon Behandelingen

Roya staat, samen met een gespecialiseerd team, vanuit haar ruimtelijk en licht ingerichte beautysalon in Badhoevedorp graag voor jou klaar. Roya is gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau. Een succesvolle, professionele beautysalon gespecialiseerd in o.a.:

  • Epileren en verven van wenkbrauwen;
  • Eyebrow threading;
  • Epileren;
  • Hannah behandelingen
  • Acne behandeling;
  • Chinese kruidenpeeling
  • Micro dermabrasie;

Voorafgaand aan een behandeling vindt een intakegesprek plaats. In overleg wordt besloten welke professionele behandeling – met de daarbij passende producten – wordt gestart.

ROYA

Wenkbrauwen

Threading

Wenkbrauw make-over door middel van threading. Threading is een vorm van ontharen door middel van twee gedraaide touwtjes. Deze ontharingsmethode wordt vooral gebruikt om de wenkbrauwen nauwkeurig en mooi in model te brengen.

Epileren

Door haren te epileren, hou je bijna vier weken lang een gladde huid. Bovendien groeit het haar daarna fijner en dunner terug.

Wimperlifting

Tijdens deze behandeling worden de wimpers gekruld vanaf de wortel. De krul blijft 6 tot 8 weken zitten. De wimpers kunnen geverfd worden waardoor mascara overbodig wordt. De krul is bestand tegen douchen, zweten, water, zwemmen en slapen.

Wenkbrauwlifting

Tijdens deze behandeling worden de werkbrauwen gelift vanaf de wortel. Dit geeft een voller en natuurlijk effect. De lifting blijft gemiddeld 4 weken zitten.

ROYA

Hannah behandelingen

hannah Meet & Treat

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

hannah Xpress

In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie en op basis van wetenschappelijke onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

hannah Xperience

De 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem staan centraal in combinatie met o.a. microdermabrasie of bindweefselmassage. Door deze technieken toe te passen in combinatie met product advies ervaar je een diepgaande huidverbetering met zichtbare resultaten!

hannah Intense Treatment

De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten van de huid door onder andere de toepassing van de nieuw ontwikkelde medium deep peel: de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.

Bron: ©Hannah

hannah bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen met als doel duidelijk zichtbare huidverbetering. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, blokkades in de huid worden losgemaakt, rimpels en kraaienpootjes worden aangepakt en de huidconditie verbeterd.

Bindweefselmassage kuur

Een kuur geeft de mooiste resultaten. U kunt kiezen voor een kuur van 3, 6 of 10 behandelingen.

Onze hannah behandelingen zijn exclusief een wenkbrauwbehandeling. Indien u een afspraak wilt boeken inclusief een wenkbrauwbehandeling vragen wij hier een meerprijs voor.

ROYA

Overige behandelingen

Gezichtsbehandeling

Reiniging, scrub, masker, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwbehandeling, gelaatsmassage en dagcrème.

Quickbehandeling

Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen en dagcrème.

Chinese kruidenpeeling

De Chinese kruidenpeelings zijn geschikt voor alle huidtypen. De behandeling verbetert de acne huid, de onzuivere huid, de verslapte huid en werkt op pigmentvlekken, littekens, grove poriën en rimpels.

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie wordt het oppervlakkige deel van de huid afgeschuurd, waardoor oneffenheden verminderen en de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De behandeling stimuleert de doorbloeding wat de huid een glow geeft.

Voor het intensiever reinigen, herstellen en verbeteren van de huidconditie, kun je kiezen uit één van de gezichtsbehandelingen. Voor de behandeling wordt gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe deze zo goed en snel mogelijk kunnen verbeteren.

Acne behandeling

Verantwoorde acnebehandelingen voor een direct zichtbare verbetering!
Puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens door acne? Roya zorgt voor zichtbare verbetering door middel van professionele acnebehandeling. Afhankelijk van het type acne en de klachten wordt een doelgerichte acnebehandeling opgesteld.